ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ SIDEBAR
Mocha Cheesecake
Συστατικά:
  • *50g ψιλοκομμένο μήλο χωρίς κουκούτσι
  • 2 κουταλιές της σούπας άλειμμα αμυγδάλου
  • 70g βρώμης
  • 1 αποξηραμένος χουρμάς
  • 8 scoops (92g) High Protein Iced Coffee Γεύση Mocha
  • 300g τυρί κρέμα ή cottage χαμηλών λιπαρών
  • 100g σκέτο γιαούρτι (υψηλής πρωτεΐνης)
  • Χυμός από λεμόνι
Μέθοδος:

Τοποθετήστε μια κόλλα ψησίματος σε μια φόρμα χωρητικότητας 450g ή σε ένα πιάτο μεγέθους 10-18 cm, λιπαίνοντας τη φόρμα με λίγο λάδι και στη συνέχεια κόψτε τα κομμάτια της κόλλας που περισσεύουν, για να εφαρμόζει ακριβώς στη φόρμα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °C. Σε ένα μπλέντερ ανακατέψτε το μήλο μέχρι να γίνει ομοιογενές σαν πουρές και στη συνέχεια προσθέστε το βούτυρο αμυγδάλου μέχρι να γίνουν τα υλικά ομοιογενή. Στη συνέχεια, προσθέτετε τη βρώμη και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.

Τοποθετήστε στη φόρμα το μείγμα βρώμης και με το πίσω μέρος ενός μεταλλικού κουταλιού εξομαλύνετε την επιφάνεια μέχρι να δημιουργηθεί μια βάση. Ψήστε για 15 λεπτά και μετά το αφήνετε να κρυώσει εντελώς. Σε ένα μπλέντερ αναμειγνύετε τους χουρμάδες μέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το High Protein Iced Coffee με γεύση Mocha τους χουρμάδες, τα 200 γραμμάρια τυρί κρέμα, το μισό γιαούρτι και το χυμό λεμονιού μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά εντελώς. Σε ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το υπόλοιπο τυρί κρέμα, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού. Τοποθετείστε το μείγμα πάνω από τη βάση βρώμης που έχετε στη φόρμα, απλώνοντας το σε όλη τη επιφάνεια της φόρμας. Προσθέστε και το μείγμα με το τυρί κρέμα και ανακατεύστε τα για λίγο για να πάρουν σχήμα. Εξομαλύνετε τη επιφάνεια με το πίσω μέρος ενός κουταλιού το επιδόρπιο και στη συνέχεια καταψύξτε το γλυκό όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 4 ώρες. Αφαιρέστε το μείγμα από τη φόρμα με μια σπάτουλα και μετά κόψτε το cheesecake σε τέσσερις φέτες. Κρατήστε το επιδόρπιο παγωμένο.

* Η διατροφική αξία υπολογίζεται χρησιμοποιώντας στη συνταγή τυρί cottage ή κρέμα χαμηλών λιπαρών. Καταναλώνοντας έως και 400 mg/ημέρα είναι ασφαλές για ένα ενήλικα (200 mg εγκύους και τις θηλάζουσες γυναίκες). Μόνο όταν προετοιμάζεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα του προϊόντος, το προϊόν μας παρέχει τα ακριβή διαθρεπτικά οφέλη που αναγράφονται στην ετικέτα: θυμηθείτε ότι εάν ένα προϊόν Herbalife Nutrition χρησιμοποιείται σε μια συνταγή με αύξηση θερμοκρασίας (όπως μαγείρεμα στο φούρνο), τότε ορισμένα επίπεδα βιταμινών στο τελικό προϊόν μπορεί να μειωθούν σε σύγκριση με τα επίπεδα τιμών που αναγράφονται στην ετικέτα.