ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αποστολές εντός Αττικής γίνονται με χρόνο παράδοσης εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ενώ για το υπόλοιπο δίκτυο της Ελλάδας (χερσαίοι ή νησιωτικοί προορισμοί) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι εγχώριες αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την SPEEDEX , ACS και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ .

Το κόστος της απλής αποστολής είναι 5€ και η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραγγελίες άνω των 30€ η χρέωση των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Mπορείτε να επικοινωνείτε είτε στο τηλέφωνο: 2103000430 είτε στο email: info@inutrition.gr

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Οι αποστολές γίνονται με Γενική Ταχυδρομική .

 Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες μέρες και το κόστος αποστολής είναι 20€.

Για παραγγελίες άνω των 100€ η χρέωση των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ. ΔΕΝ Υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για αποστολές εκτός Ελλάδας.

*Όλες οι αποστολές που προορίζονται για χώρες εντός ή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνοδεύονται από απόδειξη ή τιμολόγιο που δηλώνει την αξία του εμπορεύματος

* Σε περίπτωση ανωτέρας βίας, η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την μη παράδοση του προϊόντος.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία και αποστέλλονται την ίδια ημέρα εφόσον έχουν γίνει έως τις 16:00 .

Η επεξεργασία της παραγγελίας ξεκινά τη στιγμή που θα λάβετε το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε κλήση για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας , στην συνέχεια θα λάβετε από εμάς ένα σχετικό μήνυμα ειδοποίησης με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με sms στο τηλέφωνο επικοινωνίας που μας έχετε δώσει , που θα περιέχει τον αριθμό παραγγελίας σας και τον αριθμό παρακολούθησης της αποστολής σας. 

Με αυτόν τον αριθμό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα παρακολούθησης της συνεργαζόμενης εταιρίας μεταφοράς για να παρακολουθείτε την πρόοδο αποστολής του πακέτου σας.

Όταν αποσταλεί μια παραγγελία, πρέπει να γίνει δεκτή κατά την παράδοση. Όλες οι χρεώσεις που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραγγελία που απορρίφθηκε κατά την παράδοση θα βαρύνουν τον πελάτη - συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του κόστους επανεισόδου, ή τυχόν τελωνειακών τελών και δασμών (για αποστολές εκτός ΕΕ). Τα εν λόγω τέλη θα αφαιρεθούν από οποιαδήποτε επιστροφή ή πίστωση που γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

Αυτή είναι μια τυπική ειδοποίηση cookie την οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ή να απενεργοποιήσετε όπως θέλετε στον διαχειριστή. Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Όροι Χρήσης
Pre-loader