Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε την σελίδα μου, σε αυτό  το σημείο θα δείτε κάποιες πληροφορίες για εμένα και το πως με την ομάδα μου μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το δικό σας επιθυμητό αποτέλεσμα!

Αυτό που μας ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια είναι το πάθος και η αγάπη γι'αυτό που κάνουμε!
Δουλεύουμε με αφοσίωση και ποιότητα καθώς Στόχος μας είναι να διατηρούμε πάντα στο υψηλότερο επίπεδο τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας!

Είναι σημαντικό να τονίσω ότι δεν παρέχουμε απλά άμεση εξυπηρέτηση στην παράδοση των προϊόντων αλλά προσφέρουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο, προσιτό και φιλικό πακέτο μοναδικών υπηρεσιών υποστήριξης που μπορεί να καλύψει κάθε  πιθανή ανάγκη, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Γνώρισα την Herbalife πριν από 12 χρόνια, όταν εργαζόμενη ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Κέρκυρας προσπαθούσα να βελτιώσω τις διατροφικές μου συνήθειες και να αποκτήσω περισσότερη ενέργεια ! 

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα φάνηκαν τα αποτελέσματα μου και ενδιαφέρθηκα περισσότερο για τις λύσεις που προσφέρει η HERBALIFE. 
Όταν έμαθα ότι με τα ίδια προϊόντα μπορεί κάποιος να διαχειριστεί το βάρος του , ενθουσιάστηκα καθώς είχα πολλούς δικούς ανθρώπους που προσπαθούσαν για ένα τέτοιο αποτέλεσμα , έτσι  αποφάσισα να παρακολουθήσω σχετικές εκπαιδεύσεις για το πως λειτουργεί η HERBALIFE  !
Τα καταπληκτικά αποτελέσματα των ανθρώπων της οικογένειας μου ήταν αυτά που με οδήγησαν να δω την επαγγελματική ευκαιρία της Herbalife πάρα πολύ σοβαρά και να αποφασίσω να αλλάξω κατεύθυνση στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία !

Έτσι ως ανεξάρτητος συνεργάτης 14 χρόνια τώρα έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας μέσα από εκατοντάδες αποτελέσματα ανθρώπων που βοήθησα να πετύχουν τον δικό τους στόχο, αλλά και την δική μου προσωπική εμπειρία καθώς χρησιμοποιώ όλα αυτά τα χρόνια την διατροφή Herbalife καθημερινά και είναι ο καλύτερος σύμμαχος εμένα και της οικογένειας μου για ενέργεια και καλύτερη ποιότητα ζωής , ενώ έχω πετύχει επίσης εκπληκτικά αποτελέσματα στην διαχείριση του βάρους , μετά από 3 εγκυμοσύνες μπορώ να πω ότι έχω φτάσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!

Το 2009 άνοιξα την δική μου επιχείρηση με έδρα στην Κέρκυρα που με μια δυνατή ομάδα Συμβούλων έχουμε σαν στόχο να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να πετύχουν το δικό τους στόχο μέσω της διατροφής και της επαγγελματικής ευκαιρίας που προσφέρει η Herbalife! 

Σε όλη αυτή την πορεία με πολύ αγάπη και αφοσίωση στο όραμα της Herbalife να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιή και χαρούμενο ήρθαν και οι ανάλογες διακρίσεις που μας κάνουν πολύ περήφανους:

 •To 2013 με τον σύζυγο μου προκριθήκαμε σε μια ξεχωριστή ομάδα, την Global Expansion Team της Herbalife Nutrition ως εξειδικευμένα στελέχη που αναγνωριστήκαμε για την εξειδίκευση και το υψηλό επίπεδο απόδοσης στο να καθοδηγούμε άλλους να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους!

 • To 2013 επίσης κερδίσαμε το Oscar καλύτερης παραγωγής στην κατηγορία μας σε μια φαντασμαγορική βραδιά, όπου η Herbalife International Greece βράβευσε τους καλύτερους συνεργάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και Μέση Ανατολή.

 • Από το 2013 έως το 2015 που υπήρχε ο θεσμός Herbalife ‘’city by city’’ με την ομάδα μας πετύχαμε να είναι η πόλη μας  πρώτη πόλη σε όλη την Ελλάδα σε ανάπτυξη και παραγωγή που σημαίνει περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα!

 • Από το 2016 είμασταν πάντα μέλη ξεχωριστών ομάδων με τους τοπ συνεργάτες στην Ελλάδα,  HIGH FLYERS και MILLENIALS GROUP συμβάλλοντας στις αποφάσεις της HERBALIFE NUTRITION για την Ελλάδα.

 • Το 2018 επίσης με υπερηφάνεια εκπροσωπήσαμε την χώρα μας στους κορυφαίους συνεργάτες στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο HERBALIFE EXTRAVAGANZA στο Παρίσι.

 • Το 2018 εξαιτίας της εξαιρετικής δουλειάς με την ομάδα μας ήμασταν από τους ελάχιστους που προκρίθηκαν να είναι στο Future Presidents Team Retreat στη Σεβίλλη με τους κορυφαίους συνεργάτες της Ευρώπης! 

 • Το 2020 διακριθήκαμε στην βαθμίδα Millionaire Team της Herbalife Nutrition, μία από τις υψηλότερες βαθμίδες που ελάχιστοι συνεργάτες ανήκουν στην Ελλάδα.

 • Το 2020 ήρθε η αναγνώριση σαν TOP VOLUME , η μεγαλύτερη παραγωγή για το 2020 , σε όλη την Ελλάδα, μια ακόμη διάκριση σταθμός με ρεκόρ ανάπτυξης που σημαίνει οτι όλο και περισσότεροι άνθρωποι κοντά μας πετυχαίνουν τους δικούς τους στόχους καθημερινά!

•  Το 2022 εκπροσωπήσαμε  στο μεγαλύτερο συνέδριο Ευρώπης και Αφρικής που έγινε στην Βαρκελώνη εκπροσωπήσαμε την χώρα μας κρατώντας περήφανα την Ελληνική σημαία στην σκηνή ανάμεσα σε πάνω απο 11.500 κορυφαίους συνεργάτες !
Συνεχίζουμε στις πρώτες θέσεις Πανελλαδικά και 
σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε  καθημερινά και τα εξαιρετικά σας αποτελέσματα!

•  Πρόσφατα μέσω του δικού της αποτελέσματος ελέγχου βάρους γνωρίσαμε την Δήμητρα Αλεξοπούλου,  η Δήμητρα είναι Παιδίατρος-Επιμελήτρια Β’ στο ΓΝΠΠ «Καραμανδάνειο»-, με  MD_MSc Public Health Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών,  την έχουμε δίπλα μας, σύμμαχο στην προσπάθεια  για έναν κόσμο πιο υγιή και χαρούμενο καθώς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ προσφέρει την πολύτιμη γνώση της ως επιστημονικός σύμβουλος  διατροφής .

Το 2023 συμμετείχαμε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Herbalife Extravaganza στην Πολωνία με πάνω απο 40 supervisor της ομάδας μας !

  Ήμασταν ανάμεσα στους ελάχιστους απο Ελλάδα που προκρίθηκαν να είναι στο Future Presidents Team Retreat στο Δουβλίνο τον Δεκέμβριο του 2023  αναμεσα στους 1500 καλύτερους συνεργάτες σε Ευρώπη και Αφρική !

• Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε ομιλητές εκπαίδευσης και παρακίνησης σε μεγάλα Πανελλαδικά  εκπαιδευτικά γεγονότα για την ανάπτυξη της επιχείρησης  των ανεξάρτητων συνεργατών μας , συνεχίζουμε κάθε μέρα με το ίδιο πάθος να αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων μέσα απο ενα πολυ ξεχωριστό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης που με περηφάνια μας έχει οδηγήσει να έχουμε απο την ομάδα μας 5 απο τους 10 καλύτερους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα !

Θα χαρούμε να συμβάλλουμε και στην δική σας επιτυχία !

 

Αυτή είναι μια τυπική ειδοποίηση cookie την οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ή να απενεργοποιήσετε όπως θέλετε στον διαχειριστή. Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Όροι Χρήσης
Pre-loader