ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αισθανθείτε καλύτερα, δείξτε καλύτερα και ζήστε καλύτερα με τη σειρά λύσεων που προσφέρουμε για ένα υγιές σωματικό βάρος.
Τα προϊόντα HERBALIFE για την απώλεια και τον έλεγχο του βάρους βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας και να απολαύσετε τα οφέλη μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής.

ΕΝΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΓΕΥΜΑΤΟΣ

Το Formula 1 της Herbalife Nutrition είναι ένα πλήρες πρωτεϊνούχο υποκατάστατο γεύματος σε μορφή ροφήματος, φτιαγμένο από 100% vegan συστατικά.

Περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης και όλα τα βασικά μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας από ένα ισορροπημένο γεύμα.
Πρόκειται για μια εύκολη, υγιεινή εναλλακτική σε ένα πλούσιο σε θερμίδες πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα. Απολαύστε το ρόφημα Formula 1 σε 9 υπέροχες γεύσεις και χρησιμοποιήστε το σαν αντικατάσταση των δύο από τα πέντε γεύματα της ημέρας για επιτυχή αποτελέσματα στον έλεγχο βάρους !

Συνδυάστε το με βοηθητικά προϊόντα HERBALIFE NUTRITION που ταιριάζουν στις ανάγκες σας για μεγαλύτερη υποστήριξη στην προσπάθεια σας !

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Είναι πλέον γνωστό πως η Herbalife εγγυάται για την ποιότητα και τα αποτελέσματα των προϊόντων της, όμως είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η Hebalife έχει επιλέξει να διανέμει τα προϊόντα της μέσω του δικτύου συνεργατών ακριβώς γιατι είναι εξίσου σημαντική η προσωπική υποστήριξη για την σωστή και εξατομικευμένη χρήση των προϊόντων όποιος και αν είναι ο στόχος μας !


Οι παρακάτω υπηρεσίες παρέχονται από την ομάδα μας δωρεάν με την παραγγελία προϊόντων Herbalife από εμάς.

Άμεση Παράδοση και Δωρεάν μεταφορικά σε κάθε παραγγελία άνω των 30€ σε όλη την Ελλάδα
Online και τηλεφωνική Υποστήριξη καθώς και συνεχή επικοινωνία μέσω εφαρμογών, viber, messenger, κτλ.
Αξιολόγηση Ευεξίας και εξατομίκευση προγράμματος με βάση τις ανάγκες, τον στόχο και την καθημερινότητα σου.

Θα σου μάθουμε πώς να χρησιμοποιείς σωστά τα προϊόντα της Herbalife, έχει σημασία!

Θα έχεις συνεχή καθοδήγηση και ψυχολογική υποστήριξη για να εστιάσεις αποτελεσματικά στον στόχο σου.

Δωρεάν Ανάλυση Σύστασης Σώματος αξίας 50€

Αξιολόγηση Διατροφής σε συνεργασία με το Νο1 Κέντρο Διατροφής του Δρ Γιώργου Μουλίνου. 

Πλάνο γευμάτων εφόσον ζητηθεί σε συνεργασία με τον διαιτολόγο μας.

Online πρόγραμμα γυμναστικής.

Μετρήσιμα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Δυνατότητα για μόνιμη καλύτερη τιμή μέσω του προγράμματος μελών που διαθέτουμε.

Μοναδικός Σκοπός μας το αποτέλεσμα σου.

Κι αν δεν πετύχεις τον στόχο που θα συμφωνήσουμε εντός 30 ημερών, μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Κάνε την πρώτη κίνηση για τον εαυτό σου τώρα. Επικοινώνησε μαζί μου για να μάθεις ποιό είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσένα, και τι χρειάζεται να κάνεις για να ξεκινήσεις!

Αυτή είναι μια τυπική ειδοποίηση cookie την οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ή να απενεργοποιήσετε όπως θέλετε στον διαχειριστή. Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Όροι Χρήσης
Pre-loader