ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ε: Είμαι Vegan. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;

Οι Vegan (όσοι δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά και ζωικά παράγωγα) μπορούν να καταναλώνουν τα Ροφήματα Formula 1 και το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From. Όλα τα υπόλοιπα σέικ και γλυκά σνακ περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επίσης μπορούν να καταναλώνουν τους Ξηρούς Καρπούς Σόγιας, το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων τις ταμπλέτες και τα ποτά ενέργειας.

Ε: Νηστεύω. Ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιώ;

Όσοι νηστεύουν και δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά μπορούν να καταναλώνουν τα Ροφήματα Formula 1 και το Θρεπτικό Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Free From. Όλα τα υπόλοιπα σέικ και γλυκά σνακ περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επίσης μπορούν να καταναλώνουν τους Ξηρούς Καρπούς Σόγιας, το Στιγμιαίο Τσάι Βοτάνων, τις ταμπλέτες και τα ποτά ενέργειας.

Όσοι νηστεύουν και καταναλώνουν γαλακτοκομικά μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα προϊόντα διατροφής.

Ε: Περιέχουν τα προϊόντα καφεΐνη; Αν ναι, ποια;

Οι μερίδες κάποιων προϊόντων Herbalife περιέχουν ελαφρώς λιγότερη καφεΐνη από ένα μέσο φλιτζάνι καφέ. Ένα φλιτζάνι καφές έχι περίπου 85 mg έως 100mg καφεΐνη. Τα προϊόντα Herbalife με καφεΐνη είναι τα εξής: Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων με περίπου 65mg ανά μερίδα, οι ταμπλέτες NRG με περίπου 65mg ανά μερίδα και οι ταμπλέτες Liftoff που έχουν 75mg ανά μερίδα.

Παρόλο που η καφεΐνη είναι ασφαλής για τους περισσότερους υγιής ενήλικες, οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν την συνολική πρόσληψη καφεΐνης στη διατροφή τους (καφές, τσάι, αναψυκτικά, ποτά ενέργειας, προϊόντα Herbalife κλπ.) Συνιστάμε να μην καταναλώνονται πάνω από 300mg ημερησίως. Οι καταναλωτές με ευαισθησία στην καφεΐνη θα πρέπει να προσαρμόζουν την πρόσληψή της αναλόγως.

Αυτή είναι μια τυπική ειδοποίηση cookie την οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ή να απενεργοποιήσετε όπως θέλετε στον διαχειριστή. Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.

Όροι Χρήσης
Pre-loader